Babagan Kita

KAMI

Kumpeni

Panyedhiya Solusi Magnetik sing Bisa Dipercaya

Meiko Magnetics mesthi ngelingi manawa "inovasi, kualitas lan persyaratane pelanggan minangka landasan perusahaan". Muga-muga keahlian ing majelis magnetik bisa menehi ide sing luwih apik.

meikomagnet

Mesin Nglereni Logam

weilding

Proses Weilding

meikofactory

Operasi Lather

magnet-force

Tes Magnetik Pot Magnetik

meiko

Proses Polandia

samples

Sampel Magnet Precast

Ketrampilan & Keahlian Kita

Kanthi mupangat para staf trampil lan pengalaman akeh ing produksi, kita, Meiko Magnetics, bisa ngrancang, ngembangake lan nggawe kabeh aplikasi magnetik sing sampeyan impeni. Kita utamane ngasilake sistem nyekeli magnetik, sistem filter magnetik, sistem shutting magnetik kanggo macem-macem industri, biasane fungsine kaya nggoleki, ndandani, nangani, njupuk, misahake bahan ferro saka target.

  • -Desain lingkaran / fluks magnetik
  • -Metal sheet digunakake
  • -Pangolahan mekanik
Desain
%
Pangembangan
%
Kapasitas Produksi
%

Pameran Kita

Sampeyan bisa nemokake kabeh majelis magnetik ndfeb ing kene