FAQ

Apa jinis produk magnetik sing bisa dipikolehi saka Meiko Magnetics?

Meiko Magnetikminangka produsen & eksportir produk magnetik profesional lan profesional ing China. Produk kita mulai saka magnet neodymium bared menyang majelis magnetik sing gegandhengan karo macem-macem bentuk, fungsi lan aplikasi. Luwih saka 2000 jinis barang magnetik opsional.

Kepiye babagan kualitas magnet sampeyan?

Kita ngupayakake nawakake produk magnet sing berkualitas tinggi kanthi GARANSI SATU TAUN, ora kalebu kerusakan gawean lan kerusakan. Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo barang-barang magnetik kita. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong.

Regane opo

Regane bisa diganti gumantung karo pasokan lan faktor pasar liyane. Nanging amarga kita minangka produsen produk magnetik sing adhedhasar ing China, kita bisa menehi rega sing kompetitif kanggo ngirit biaya sampeyan.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Nanging yen stok ukuran standar, mula ora ana MOQ kanggo dhisikan. Kanggo katrangan luwih lengkap, mangga dihubungi.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Laporan Pengujian, Sertifikat Analisis / Kesesuaian, Asuransi, Asal, lan dokumen ekspor liyane sing dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Biasane ing 7-15 dina kanggo dikirim. Yen ing item standar, bisa dikirim ing 3 dina. Kanggo conto anyar, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran setoran. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen kaping pimpinan ora cocog karo deadline sampeyan, wenehake syarat sampeyan kanthi adol. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
Setoran 30% sadurunge, saldo 70% nglawan salinan B / L.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.