Hubungi Kita

Chuzhou Meiko Magnetics Co., Ltd.

Alamat

No.3 Weier Road, Zone Pembangunan Ekonomi

Area Quanjiao, Chuzhou 239500, PRC

Telpon

Telpon: 86-19955001068

Telp: 86-550-5251868

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita