Sistem Nyekel Magnetik

  • Portable Handling Magnetic Lifter for Metal Sheets

    Pengangkat Magnetik Penanganan Portabel kanggo Lembar Logam

    Gampang nyelehake lan njupuk pengangkat magnetik saka zat ferro kanthi gagang meksa ON / OFF. Ora perlu listrik utawa listrik liyane kanggo nyopir alat magnet iki.
  • Portable Permanent Magnetic Hand Lifter for Transshipping Metal Plates

    Angkat Tangan Magnetik Permanen Portabel kanggo Pelat Logam Transshipping

    Handlifter Magnetik permanen wis nyawang panggunaan piring logam transshipping ing produksi lokakarya, utamane lembaran tipis uga bagian bermata utawa landhep sing landhep. Sistem magnet permanen terintegrasi bisa nawakake kapasitas ngangkat 50KG kanthi daya tarik 300KG Max.
  • Holding Magnets for Pilot Ladder

    Nyekel Magnetik kanggo Tangga Pilot

    Magnet Tangga Pilot Kuning digawe supaya urip luwih aman kanggo pilot segara kanthi menehi titik jangkar sing bisa dicopot kanggo tangga teparo kapal.
  • Magnetic Attractor Tools

    Piranti atraktif Magnetik

    Daya tarik magnetik iki bisa nyekel potongan wesi / waja utawa zat zat besi ing cairan, bubuk utawa ing antarane biji-bijian lan / utawa granula, kayata narik zat zat besi saka bath electroplating, misahake lebu wesi, kripik wesi lan pengarsian wesi saka mesin bubut.
  • Round Magnetic Catcher Pick-up Tools

    Alat Penjupuk Magnetik Bunder

    Penangkap magnetik bunder dirancang kanggo narik bagian wesi saka bahan liyane. Gampang nggawe bagian ngisor ngubungi bagian wesi wesi, banjur narik gagang kanggo njupuk bagian wesi.
  • Rectangular Magnetic Catcher for Ferrous Retrieving

    Penangkap Magnetik Rectangular kanggo njupuk Ferrous

    Penangkap magnetik persegi dowo iki bisa narik fragmen wesi lan baja kayata sekrup, obeng, paku, lan logam besi utawa barang besi lan baja sing kapisah saka bahan liyane.
  • Powerful Magnetic Gun Holder

    Nduwe Gun Magnetik Kuat

    Gun gun magnetik sing kuwat iki cocog kanggo senapan, bedhil, pistol, revolver, senjata api, lan bedhil kabeh merek kanggo ndhelikake ing omah utawa pertahanan mobil, utawa ditampilake. Gampang banget dipasang supaya sampeyan bisa nyiyapake ing endi wae tanpa repot!
  • Magnetic Gun Mount with Rubber Coating

    Gun Gun Magnetik kanthi Lapisan Karet

    Gun gun magnetik sing kuwat iki cocog kanggo senapan, bedhil, pistol, revolver, senjata api, lan bedhil kabeh merek kanggo ndhelikake ing omah utawa pertahanan mobil, utawa ditampilake. Nyithak logo unggul sampeyan kasedhiya ing kene.
  • Rubber Covered Magnetic Base Mount Bracket for Car LED Positioning

    Bracket Gunung Magnetik Ditutup Karet kanggo Posisi LED Mobil

    Braket magnetik dasar iki dirancang kanggo nyekeli lan posisi posisi lampu LED atap mobil. Tutup karet dilapisi minangka ide kanggo nglindhungi lukisan mobil saka karusakan.
  • Rubber Pot Magnet with Handle

    Magnetik Karet kanthi Pegangan

    Magnet Neodymium sing kuwat ditrapake nganggo lapisan karet bermutu, sing njamin permukaan kontak sing aman nalika sampeyan nggunakake gripper tandha magnetik menyang mobil lsp. Dirancang kanthi gagang dawa sing dipasang ing sisih ndhuwur, menehi pangguna tambahan nalika posisi vinil sing alus media
  • Rectangluar Rubber Based Holding Magnet

    Magnet Holding adhedhasar Karet Rectangluar

    Magnet ditutupi karet persegi dowo iki minangka magnet sing kuat banget sing dilengkapi siji utawa rong utas internal. Magnet ditutupi karet kabeh diprodhuksi saka bahan-bahan bermutu supaya njamin produk sing padhet lan awet. Magnet karet kanthi rong utas diprodhuksi saka kelas N48 kanggo kekuatan ekstra
  • Rubber Pot Magnet with External Thread

    Magnet Pot Karet kanthi Utas Eksternal

    Magnet pot karet iki cocog banget kanggo barang-barang sing dipasang kanthi magnetik nganggo utas eksternal kayata tampilan iklan utawa blinker safety ing atap mobil. Karet njaba bisa nglindhungi magnet ing njero karusakan lan karat-bukti.