0,5m Panjang Sistem Profil Shuttering Magnetik

Katrangan singkat:

Magnetic Shuttering Profile System minangka kombinasi fungsional magnet shutting lan cetakan baja. Biasane, bisa digunakake kanthi nangani robot utawa gawe manual.


Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan