Grate Magnetik Kothak

Katrangan singkat:

Grate Magnetik Kothak kalebu bar magnet Ndfeb, lan pigura kisi magnetik sing digawe saka waja tahan karat. Gaya magnet grid iki bisa disesuaikan miturut syarat lan kondisi situs produksi pelanggan, diameter standar standar tabung magnetik yaiku D20, D22, D25, D30, D32 lan liya-liyane.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Alun-alun Grates Magnetik dirancang kanggo misahake kontaminan ing bahan sing gratis kayata karbon hitam, obat-obatan, bahan kimia, kosmetik, plastik, industri panganan lan liya-liyane. Unit kasebut gampang dipasang ing hopper utawa pambukaan lantai, pelincir utawa saluran. Iki nggawe produk sing ngalir kanthi gratis supaya bisa langsung kontak karo magnet parut.

    Fitur:

    1. Pungkasan: Pancen polesan lan pengelasan kanggo mateni bahan panganan.

    2. Bahan cangkang: tabung baja seamless SS304, SS316 lan SS316L

    3. Suhu Makarya: Suhu kerja standar grage magnetik ≦ 80 ℃, nanging yen dibutuhake suhu dhuwur, kita bisa nawakake nganti 350 ℃ kanggo memenuhi aplikasi spesial sampeyan

    4. Macem-macem desain sing kasedhiya. Tipe standar, Tipe resik sing gampang, siji lapisan, multilayer

    5. Uga njupuk desain parut magnetik para pelanggan.

    6. Desain pelanggan, spesifikasi bisa ditindakake.

    Area aplikasi:
    Produk bubuk garing lan granular, sanajan kontaminan cukup cilik lan apik.

    square-magnetic-grids


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan