Magnet ditutupi karet

  • Powerful Magnetic Gun Holder

    Nduwe Gun Magnetik Kuat

    Gun gun magnetik sing kuwat iki cocog kanggo senapan, bedhil, pistol, revolver, senjata api, lan bedhil kabeh merek kanggo ndhelikake ing omah utawa pertahanan mobil, utawa ditampilake. Gampang banget dipasang supaya sampeyan bisa nyiyapake ing endi wae tanpa repot!
  • Magnetic Gun Mount with Rubber Coating

    Gun Gun Magnetik kanthi Lapisan Karet

    Gun gun magnetik sing kuwat iki cocog kanggo senapan, bedhil, pistol, revolver, senjata api, lan bedhil kabeh merek kanggo ndhelikake ing omah utawa pertahanan mobil, utawa ditampilake. Nyithak logo unggul sampeyan kasedhiya ing kene.
  • Rubber Covered Magnetic Base Mount Bracket for Car LED Positioning

    Bracket Gunung Magnetik Ditutup Karet kanggo Posisi LED Mobil

    Braket magnetik dasar iki dirancang kanggo nyekeli lan posisi posisi lampu LED atap mobil. Tutup karet dilapisi minangka ide kanggo nglindhungi lukisan mobil saka karusakan.
  • Rubber Pot Magnet with Handle

    Magnetik Karet kanthi Pegangan

    Magnet Neodymium sing kuwat ditrapake nganggo lapisan karet bermutu, sing njamin permukaan kontak sing aman nalika sampeyan nggunakake gripper tandha magnetik menyang mobil lsp. Dirancang kanthi gagang dawa sing dipasang ing sisih ndhuwur, menehi pangguna tambahan nalika posisi vinil sing alus media
  • Rectangluar Rubber Based Holding Magnet

    Magnet Holding adhedhasar Karet Rectangluar

    Magnet ditutupi karet persegi dowo iki minangka magnet sing kuat banget sing dilengkapi siji utawa rong utas internal. Magnet ditutupi karet kabeh diprodhuksi saka bahan-bahan bermutu supaya njamin produk sing padhet lan awet. Magnet karet kanthi rong utas diprodhuksi saka kelas N48 kanggo kekuatan ekstra
  • Rubber Pot Magnet with External Thread

    Magnet Pot Karet kanthi Utas Eksternal

    Magnet pot karet iki cocog banget kanggo barang-barang sing dipasang kanthi magnetik nganggo utas eksternal kayata tampilan iklan utawa blinker safety ing atap mobil. Karet njaba bisa nglindhungi magnet ing njero karusakan lan karat-bukti.
  • Rubber Pot Magnet with Flat Screw

    Magnet Pot Karet kanthi Sekrup Flat

    Amarga nglumpukake magnet ing njero lan njaba lapisan karet, magnet jenis iki cocog kanggo digunakake ing permukaan sing ora bisa digores. Iki disaranake digunakake kanggo artikel sing dicet utawa diresiki, utawa kanggo aplikasi sing gaya magnetik kuat dibutuhake, tanpa menehi tandha
  • Rubber Coated Magnet with Female Thread

    Magnet ditutupi karet kanthi Utas Wanita

    Magnetik pot karet neodymium magnetik iki cocok kanggo ndandani tampilan ing permukaan logam. Ora ana tandha ing permukaan subyek sing galak kanthi kinerja anti-korosi sing apik ing panggunaan ruangan.