Pengangkat Magnetik Penanganan Portabel kanggo Lembar Logam

Katrangan singkat:

Gampang nyelehake lan njupuk pengangkat magnetik saka zat ferro kanthi gagang meksa ON / OFF. Ora perlu listrik utawa listrik liyane kanggo nyopir alat magnet iki.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Penanganan Portable Pengangkat Magnetik dirancang kanggo ngangkat sheet metal utawa transshiping ing proses gudang / bengkel. Miwiti bisa digunakake sajrone sampeyan nyelehake ing zat ferrous kanthi nggunakake lingkaran magnetik sing mbukak. Nalika sampeyan kudu ngeculake ikialat magnetik, mung ganti gagang menyang sisih OFF kaya sing diprentah. Tonjolan sing bentuke cam ing sisih ngisor gagang bakal mudhun alon-alon nalika gagang muter nganti jarak tartamtu ing ndhuwur permukaan ngisor. Sawise protrusi gagang kaya cam luwih dhuwur tinimbang permukaan ngisor, produk kasebut kurang stres miturut prinsip pengaruh. Lumahing nyekeli dipisahake saka target, lan pengangkat magnetik portebel permanen bisa diluncurake saka zat kasebut.

    Spesifikasi

    L (mm) W (mm) H (mm) L1 (mm) Temp Makarya. (℃) Kapasitas Angkat Rated (KG)
    158 147 25 174 80 30

    Gambar

    Magnetic_Lifter_Drawing

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan