Angkat Tangan Magnetik Permanen Portabel kanggo Pelat Logam Transshipping

Katrangan singkat:

Handlifter Magnetik permanen wis nyawang panggunaan piring logam transshipping ing produksi lokakarya, utamane lembaran tipis uga bagian bermata utawa landhep sing landhep. Sistem magnet permanen terintegrasi bisa nawakake kapasitas ngangkat 50KG kanthi daya tarik 300KG Max.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ing Handlifter Magnetik permanen portebelwis sacara khusus nyawang panggunaan piring logam transshipping ing produksi lokakarya, utamane lembaran tipis uga bagian bermata utawa berminyak sing landhep. Sistem magnet permanen terintegrasi bisa nawakake kapasitas ngangkat 50KG kanthi daya tarik 300KG Max. Gampang ngontrol lan njupuk magnet saka zat ferro kanthi gagang meksa ON / OFF. Ora perlu listrik utawa listrik liyane kanggo nyopir alat magnet iki.

    Retrieval_Magnet

    Kaluwihan

    1. 6 faktor keamanan stabilitas. Dhukungan magnet permanen ferit permanen kanthi kapasitas ngangkat 50KG.

    2. Operasi sing sederhana nggawe kerja dadi efektif. Operasi nganggo tangan siji, gampang diselehake lan diluncurake.

    3. Multiple lifter bisa kerja bareng kanggo transplantasi bagian logam gedhe.

    Spesifikasi

    L (mm) W (mm) H (mm) h (mm) Temp Makarya. (℃) Kapasitas Angkat Rated (KG) Max Pull Off Force (KG) NW (KG / PC)
    140 100 180 25 80 50 300 1.8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan