Nyekel Magnet kanggo Nyebarke Positioning & Ndandani

Katrangan singkat:

Magnetik nyekel kanggo posisi lan mbenakake jangkar ngangkat kanthi formwork baja. Rong batang digiling menyang awak lempeng magnetik, supaya ruang paling ngisor karet luwih gampang nalika dipasang.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ing nduwe wesi sembraningawula kanggo posisi lan mbenakake jangkar ngangkat kanthi formwork baja. Rong batang digiling menyang awak lempeng magnetik, supaya ruang paling ngisor karet luwih gampang nalika dipasang. Amarga bahan terpadu 6 pcs utawa 8 pcswesi sembrani disk neodymium, bisa masang formwork baja kanthi kenceng. Cukup gampang dipanggonke lan mindhah ing endi wae sing dibutuhake lan uculake sawise nyetak.

    Mantan magnet reses penyebaran semacam iki digunakake bebarengan karo ruang paling ngisor karet kanggo nahan jangkar nyebar. Kita diisi karo spesifikasi minangka L144x64mm (100KG) kanggo jangkar 2.5t, L144x64mm (100KG) kanggo 5.0t, L220x100mm (170KG) kanggo 10.0t. Dimensi lan kapasitas listrik liyane kasedhiya kanggo ngasilake kaya sing dijaluk.

    微信图片_20201225161223

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Spesifikasi:

    Jinis L (mm) W (mm) H (mm) Peksa (KG)
    2.5T 144 64 10 100
    5.0T 144 64 10 100
    10.0T 220 100 15 170

     Anchor_Fixing_MagnetHolding_Magnet_for_Lifting_Anchor

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan