1.3T, 2.5T, 5T, 10T Steel Resess Mantan Magnet Kanggo Ndandani Anchor

Katrangan singkat:

Magnet Reses Tilas Magnetik dirancang kanthi ideal kanggo ndandani jangkar ing cetakan sisih, tinimbang bekas sekrup tradisional reses karet. Wangun semi-bola lan bolongan srew tengah dadi gampang dicopot saka panel beton nalika demoulding.


Detail Produk

Tag Produk

Magnet Reses Mantandirancang kanthi becik kanggo mbenakake jangkar angkat ing cetakan sisih, tinimbang bekas sekrup tradisional reses karet. Wangun semi-bola lan bolongan srew tengah dadi gampang dicopot saka panel beton nalika demoulding. Kita kapenuhan jinis 1.3T, 2.5T, 5.0T, 7.5T utawa 10T kanggo jangkar angkat ukuran sing beda-beda. Segel karet aditif uga perlu digunakake kanggo nahan jangkar kanthi kuwat ing bolongan magnet sadurunge reses.

recess_former_magnetSpesifikasi:

Ngangkat Jangkar Kapasitas D d H Sekrup Meksa
mm mm mm KG
1.3T 60 20 27 M8 50
2.5T 74 30 33 M10 100
5.0T 940 40 42 M10 150
10.0T 118 50 53 M12 200

Meiko Magnetik mesthi eling yen "inovasi, kualitas lan syarat pelanggan dadi landhesan perusahaan". Muga-muga keahlian ing majelis magnetik bisa menehi ide sing luwih apik. Sampeyan bisa nemokake kabeh syarat standar utawa sistem magnetik sing disesuaikan ing kene kanggo sadurunge.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan