Magnetik Bushing Utas Kanggo Soket Angkat Embedded Beton Precast

Katrangan singkat:

Magnetik Bushing Utas nduweni gaya perekat magnetik sing kuat kanggo soket angkat sing dipasang ing produksi elemen beton sadurunge, njupuk cara las lawas lan cara sambung bolting. Gaya kasebut antara 50kg nganti 200kgs kanthi macem-macem diameteripun utas opsional.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Magnetik Bushing Utas iku cocog kanggo ndandani soket angkat sing dipasang ing industri Beton Precast, nggunakake las lawas-lawas lan sambungan bolting. Pasukan kasebut antara 50kg nganti 200kgs kanthi macem-macem pilihan diameteripun benang M8, M10, M12, M14, M18, M20, M24 lan M32. Dhiameter, sekrup, kapasitas ngemot uga cetakan laser logo kasedhiya kanggo kita produksi, miturut panjaluk pelanggan.

    Iku gampang kanggo ndandani bagean sing ditempelake kanthi awet, ngirit biaya lan efektivitas, tinimbang ngelas utawa sambung sekrup. Sing permanenmagnet neodymium disaranake banget kanggo nggawe soket lan aksesoris sing dipasang ing formwork baja utawa cetakan sisih marang sliding lan slipping.Magnetic_Fixing_Plate

    LEMBAR DATA

    Jinis Dhiameter H Sekrup Meksa
    mm mm kg
    TM-D40 40 10 M12, M16 20
    TM-D50 50 10 M12, M16, M20 50
    TM-D60 60 10 M16, M20, M24 50, 100
    TM-D70 70 10 M20, M24, M30 100.150

    FITUR

    • Gampang nyiyapake lan ngeculake
    • Awet & Nganggo Maneh
    • Ngirit biaya, dibandhingake karo las utawa bolt sing dikunci nganggo panel.
    • Efisiensi sing dhuwur

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan