2100KG, Majelis Magnet Beton Precast 2500KG Narik Pasukan Baja kanggo Beku Baja utawa Cetakan Kayu Lapis

Katrangan singkat:

2100KG, Magnet Beton Precast 2500KG minangka jinis kapasitas listrik standar kanggo nutup magnet, sing paling disaranake digunakake kanggo ndandani sidemould ing panel sandwich beton sadurunge.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Magnet Beton Precast 2100KG minangka jinis kapasitas listrik standar kanggo magnet shutting, sing paling disaranake digunakake kanggo ndandani sidemould ing panel sandwich beton precast. Bisa cocog karo formwork baja utawa formwork kayu lapis kayu, kanthi adaptor sing beda. Gambar sing dituduhake yaiku perlengkapan sing nyambung karo cetakan sisi kayu utawa kayu lapis.

    Sawise tombol dipencet, magnet kothak nyekel meja kanthi kenceng. Gampang kanggo nancepake piring baja ing piring kayu kanthi paku. Bisa diaktifake kanthi mung mencet tombol kanthi tangan utawa sikil. Kanggo mateni, magnet kasebut gampang diluncurake nganggo tuas baja (kanggo narik tombol). Ing posisi sing ora aktif, magnet sing bisa ditutup bisa gampang dicopot saka formulir tabel. Magnet beton precast bisa digunakake dhewe utawa disambungake karo adpator kanggo ndandani formwork. Biasane magnet kothak gaya vertikal 2100Kg cocog banget kanggo produksi panel tembok kekandelan 60-90mm. Kajaba iku, kita bisa ngasilake magnet kothak foce listrik liyane, sanajan jinis 2500KG, 3000KG minangka panjaluk sampeyan.

    1800KG_Precast_Concrete_Magnet

    MANFAAT UTAMA Magnet Prutut:
    1. Nyuda kerumitan lan wektu pamasangan formwork (nganti 70%).
    2. Panggunaan universal kanggo produksi massal produk beton, lan produk kabeh bentuk ing meja baja sing padha.
    3. Ngilangi kabutuhan las, magnet sing nutup ora bakal ngrusak meja baja.
    4. Nggawe produk radial bisa digawe. Magnet Shuttering Formwork kanggo Tanduran Precast
    5. Biaya sekedhik magnet. Bayaran rata-rata udakara 3 wulan.
    6. Kauntungan utama magnet tutup yaiku sampeyan ora prelu duwe macem-macem bentuk kanggo macem-macem produk, sampeyan kudu duwe set magnet, adaptor kanggo papan dhuwur lan meja baja sing beda. Kotak Magnet Shuttering Beton Precast 900kg

    Jinis L W H Sekrup Meksa NW
    mm mm mm KG KG
    SM-450 170 60 40 M12 450 1.8
    SM-600 170 60 40 M12 600 2.3
    SM-900 280 60 40 M12 900 3.0
    SM-1350 320 90 60 M16 1350 6.5
    SM-1800 320 120 60 M16 1800 7.2
    SM-2100 320 120 60 M16 2100 7.5
    SM-2500 320 120 60 M16 2500 7.8

    We, Meiko Magnetik, profesional ing kabeh jinis solusi magnetik kanggo industri beton precast. Sampeyan bisa nemokake kabeh syarat standar utawa sistem magnetik sing disesuaikan ing kene kanggo sadurunge.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan