900KG, Magnet Box 1Ton Kanggo Ndandani Cetakan Meja Prakaca Tilas

Katrangan singkat:

900KG Magnetic Shuttering Box minangka sistem magnetik ukuran populer kanggo produksi tembok panel precast, cetakan sisih kayu lan baja, digawe karo cangkang kotak karbon lan sekumpulan sistem magnetik neodymium.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Magnet Box 900KG ukuran kothak magnetik biasa kanggo konstruksi formwork sadurunge, cetakan sisih kayu lan baja, kasusun karo cangkang kotak karbon lan sekumpulan sistem magnetik neodymium bumi langka.

    Bisa diaktifake kanthi mung mencet tombol kanthi tangan utawa sikil. Kanggo mateni, magnet kasebut gampang diluncurake nganggo tuas baja (kanggo narik tombol). Ing posisi sing ora aktif, magnet sing bisa ditutup bisa gampang dicopot saka formulir tabel. Magnet beton precast bisa digunakake dhewe utawa disambungake karo adpator kanggo ndandani formwork. Biasane magnetik kothak gaya vertikal 900Kg cocog banget kanggo produksi panel tembok kekandelan 60-90mm.

    900KG, 1Ton Type Box Magnets For Precast Tilting Table Mould Fixing

    MANFAAT UTAMA Magnet Prutut:
    1. Nyuda kerumitan lan wektu pamasangan formwork (nganti 70%).
    2. Panggunaan universal kanggo produksi massal produk beton, lan produk kabeh bentuk ing meja baja sing padha.
    3. Ngilangi kabutuhan las, magnet sing nutup ora bakal ngrusak meja baja.
    4. Nggawe produk radial bisa digawe. Magnet Shuttering Formwork kanggo Tanduran Precast
    5. Biaya sekedhik magnet. Bayaran rata-rata udakara 3 wulan.
    6. Kauntungan utama magnet tutup yaiku sampeyan ora prelu duwe macem-macem bentuk kanggo macem-macem produk, sampeyan kudu duwe set magnet, adaptor kanggo papan dhuwur lan meja baja sing beda. Kotak Magnet Shuttering Beton Precast 900kg

    Jinis L W H Sekrup Meksa NW
    mm mm mm KG KG
    SM-450 170 60 40 M12 450 1.8
    SM-600 170 60 40 M12 600 2.3
    SM-900 280 60 40 M12 900 3.0
    SM-1350 320 90 60 M16 1350 6.5
    SM-1800 320 120 60 M16 1800 7.2
    SM-2100 320 120 60 M16 2100 7.5
    SM-2500 320 120 60 M16 2500 7.8

    We, Meiko Magnetik, profesional ing kabeh jinis solusi magnetik kanggo industri beton precast. Sampeyan bisa nemokake kabeh syarat standar utawa sistem magnetik sing disesuaikan ing kene kanggo sadurunge.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan