Warta

  • How to produce Sintered Neodymium Magnets?
    Wektu kiriman: Jan-25-2021

    Magnetik SinFeB Sintered minangka magnet paduan sing digawe saka unsur Nd, Fe, B lan logam liyane. Kasedhiya kanthi magnetisme paling kuat, gaya paksaan sing apik. Iki digunakake kanthi akeh ing mini-motor, generator angin, meter, sensor, speaker, sistem suspensi magnetik, mesin transmisi magnetik lan industri liyane ...Waca liyane »

  • What Is A Shuttering Magnet?
    Wektu kiriman: Jan-21-2021

    Kanthi pangembangan industri konstruksi prefabrikasi, pabrikan precast sing luwih akeh milih nggunakake sistem magnetik kanggo ndandani cetakan sisih. Panganggone magnet kothak ora mung bisa nyegah kerusakan kaku ing meja cetakan baja, nyuda operasi berulang nginstal lan ...Waca liyane »