Kepiye cara ngasilake Magnet Neodymium Sinter?

Magnetik NdFeB sing sinterminangka magnet paduan sing digawe saka unsur Nd, Fe, B lan logam liyane. Karo magnetisme paling kuat, gaya meksa sing apik. Iki digunakake kanthi akeh ing mini-motor, generator angin, meter, sensor, speaker, sistem suspensi magnetik, mesin transmisi magnetik lan aplikasi industri liyane. Gampang banget kanggo korosi ing lingkungan sing lembab, mula prelu ditindakake perawatan permukaan miturut kebutuhan pelanggan. Kita bisa nawakake lapisan, kayata Seng, Nikel, nikel-tembaga-nikel, Perak, plating emas, lapisan Epoxy, lsp Kelas: N35-N52, N35M-48M, N33H-N44H, N30SH-N42SH, N28UH-N38UH, N28EH-N35EH

Prosesi Pabrik Magnet Neodymium Sinter

step1

 

 

Bahan baku magnetik lan logam liyane kena frekuensi pertengahan lan lebur ing tungku induksi.

step1-1

 

 

 

 

 

 

step2

 

 

step2-2

Sawise rampung macem-macem langkah proses, ingot pulverisasi dadi partikel kanthi ukuran sawetara mikron. Kanggo nyegah oksidasi kedadeyan, partikel cilik kasebut dilindhungi nitrogen.

 

 

 

 

 

 

step3

 

 

step3-1

 

Partikel magnetik dilebokake ing jig lan medan magnet ditrapake nalika magnet dipencet utamane. Sawise mbentuk dhisikan, penekan isostatik minyak bakal luwih maju kanggo mbentuk bentuk.

 

 

 

 

 

step4

 

 

step4-1

 

Partikel magnetik dilebokake ing ingot sing wis ditekan lan bakal diobati panas ing tungku sinter. Kapadhetan ingot sadurunge mung tekan 50% kepadatan sejati kanggo sinter. Nanging sawise sinteing, kapadhetan sejatine 100%. Liwat proses iki, pangukuran ingot meh nyusut 70% -80% lan volume suda 50%.

 

 

step5

 

 

step5-1

 

Sipat magnetik dhasar wis disetel sawise proses sinter lan penuaan rampung. Pangukuran utama kalebu kepadatan fluks sisa, coercive, lan produk energi maksimum kacathet.

Mung magnet sing lulus inspeksi sing dikirim menyang proses sabanjure, kayata mesin lan assembling.

 

 

step6

 

 

step6-1

 

Amarga nyusut saka proses sinter, pangukuran sing dibutuhake ditindakake kanthi mecah magnet kanthi abrasif. Abrasive berlian digunakake kanggo proses iki amarga magnet kasebut angel banget.

 

 

 

 

step7

 

 

step7-1

 

Supaya cocog banget karo lingkungan sing bakal digunakake, magnet kena macem-macem pangobatan lumahing. Magnet Nd-Fe-B umume kena karat kanthi tampilan sing dianggep magnet NiCuNi, Zn, Epoxy, Sn, Nikel Ireng.

 

 

 

step8

 

 

step8-1

Sawise plating, pangukuran sing gegandhengan lan inspeksi visual bakal ditindakake kanggo ngonfirmasi tampilan produk magnet kita. Kajaba iku, kanggo mesthekake presisi tinggi, kita uga kudu nyoba ukuran kanggo ngontrol toleransi.

 

 

 

 

step9

 

 

step9-1

Yen toleransi katon lan ukuran magnet sing cocog, saiki wayahe nggawe magnetisasi arah magnetik.

 

 

 

 

 

step10

 

 

step10-1

 

Sabanjure kanggo inspeksi lan magnetisasi, magnet wis siyap dikemas nganggo kothak kertas, malah palet kayu minangka kebutuhan pelanggan. Flux Magnetik bisa diisolasi nganggo baja kanggo udhara utawa istilah pangiriman ekspres.

 


Wektu kiriman: Jan-25-2021