• BANNER3
  • BANNER2
  • BANNER11
  • Quality Guarantee

    Jaminan Kualitas

    JAMINAN 1 TAHUN (Tanpa artefis & Kemunduran Normal)
  • Full Magnetic Products

    Produk Magnetik Lengkap

    Tumbas Setopan kanggo 2000+ Jinis Barang-barang Magnetik permanen Pilihan
  • Price & Lead Time

    Rega & Wektu Utama

    Pasokan Asal kanggo Ngirit Biaya & Wektu Pengiriman 3 Dina kanggo Item Standar
  • samples

Babagan Kita

Meiko Magnetics minangka panyedhiya solusi magnetik adhedhasar ing China, khusus kanggo macem-macem aplikasi ngemot magnet, magnet filter uga magnet shutting kanggo industri konstruksi prefabrikasi. Kanthi fasilitas kita dhewe ing Anhui saka China, tim insinyur trampil fokus kanggo ngrancang lan nggawe sistem magnet kanthi efisien lan andal. 

Meiko Magnetics mesthi ngelingi manawa "inovasi, kualitas lan persyaratane pelanggan minangka landasan perusahaan". Muga-muga keahlian ing majelis magnetik bisa menehi ide sing luwih apik.

 

Sinau Liyane

Produk sing Ditampilake