Sistem Filtrasi Magnetik

  • Magnetic Plate for Convey Belt Separating

    Plat Magnetik kanggo Nyebarke Sabuk Pamisahan

    Plat Magnetik cocog digunakake kanggo mbusak wesi tramp saka bahan obah sing digawa ing saluran chutes, spout utawa ing sabuk conveyor, layar, lan nampan feed. Apa bahan kasebut plastik utawa pulp kertas, panganan utawa pupuk, Minyak biji utawa bathi, asile manawa bisa diproteksi mesin pamroses.
  • Magnetic Grate Separator with Multi-Rods

    Separator Grate Magnetik kanthi Multi-Rod

    Pemisah grates magnetik kanthi multi-rod efektif banget kanggo ngilangi kontaminasi ferrous saka produk sing bebas mili kayata bubuk, granula, cairan lan emulsi. Dheweke gampang dilebokake ing hopper, poin asupan produk, peluncur lan ing titik stopkontak barang rampung.
  • Magnetic Drawer

    Laci Magnetik

    Laci magnetik dibangun karo klompok grates magnetik lan omah stainless steel utawa kothak baja lukisan. Cocog kanggo mbusak kontaminan ferro medium lan apik saka macem-macem produk sing bebas bebas garing. Dheweke umume digunakake ing industri panganan lan industri kimia.
  • Square Magnetic Grate

    Grate Magnetik Kothak

    Grate Magnetik Kothak kalebu bar magnet Ndfeb, lan pigura kisi magnetik sing digawe saka waja tahan karat. Gaya magnet grid iki bisa disesuaikan miturut syarat lan kondisi situs produksi pelanggan, diameter standar standar tabung magnetik yaiku D20, D22, D25, D30, D32 lan liya-liyane.
  • Liquid Trap Magnets with Flangle Connection Type

    Magnet Trap Cair kanthi Jinis Sambungan Flangle

    Jebakan magnetik digawe saka klompok tabung magnetik lan omah tabung stainless steel gedhe. Minangka salah sawijining jinis filter magnetik utawa pemisah magnetik, umume digunakake ing bahan kimia, panganan, Farma lan industri sing butuh pemurnian ing level paling apik.
  • Magnetic Liquid Traps

    Traps Cairan Magnetik

    Jebakan Cairan Magnetik dirancang kanggo mbusak lan ngresiki macem-macem bahan ferrous saka garis cair lan peralatan pangolahan. Logam ferro ditarik kanthi magnetik metu saka aliran cairan sampeyan lan dikumpulake ing tabung magnetik utawa pemisah magnetik gaya piring.
  • Magnetic Tube

    Tabung Magnetik

    Tabung Magnetik digunakake kanggo mbusak rereged ferrous saka bahan sing bebas mili. Kabeh partikel sing beku kaya baut, kacang, kripik, wesi trap sing ngrusak bisa dicekel lan ditahan kanthi efektif.