Magnet Corner kanggo Nyambungake Sistem Shuttering Magnetik utawa Cetakan Baja

Katrangan singkat:

Magnet Corner digunakake kanthi sampurna kanggo cetakan baja "L" lurus utawa rong profil tutup magnetik nalika diaktifake. Kaki tambahan opsional kanggo nambah pengikatan ing antarane magnt pojok lan cetakan baja.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Magnet Sudutsdigunakake kanthi sampurna kanggo loro cetakan baja sing "L" lurus utawa loro profil tutup magnetik nalika diaktifake. Kaki tambahan opsional kanggo nambah pengikatan ing antarane magnt pojok lan cetakan baja. Sistem magnetik terintegrasi bisa nahan formwork baja precast kanthi kekuwatan maksimal 1000KG. Supaya sudut tetep lurus karo 90 °, kita nggawe cetakan sudhut kanggo piring las. Uga 100% inspeksi bakal dijupuk kanggo mesthekake yen sudhut lan fungsional bisa digunakake.

    Kaluwihan:

    • Aplikasi Ekstensif: cetakan baja utawa profil tutup magnetik croner sing nyambung, cetakan sudhut kayu lapis mbenakake
    • Gampang dipasang lan dicopot
    • Gaya adesif gedhe ukurane cilik
    • Rust-proof & Durable kaping nggunakake

    CornermagnetsCorner_Magnet_for_Formwork_System

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan